50 Vragen die je geest vrij maken – deel 3

Deze 50 vragen die je geest vrij maken kwam ik op internet tegen. Omdat ik voortdurend op zoek naar rust, vrijheid en geluk hou ik er enorm van om over dit soort vragen na te denken. Ik hoop jij ook! Vandaag geef ik mijn antwoord op de vragen 11 t/m 15.

#11 Je bent met drie vrienden die je respecteert en bewondert aan het lunchen. Ze beginnen te roddelen over een goede vriend van jou, niet wetende dat het een vriend van jou is. De kritiek is niet fijn en ongerechtvaardigd. Wat doe jij?

Ik zou hen vertellen dat ik een andere mening heb over die persoon. Ik zou hen die mening vertellen en uitleggen waar die op gebaseerd is. Ik moet toegeven dat ik de vraag niet echt begrijp. Wat kan je nog meer doen?


#12 Als je een pasgeboren kind slechts één advies zou mogen geven, welke zou dat dan zijn?

Het beste wat je kunt worden is jezelf. Just be you.


#13 Zou je de wet overtreden om een geliefde te redden?

Hangt af van hoe zwaar ik deze zou moeten overtreden. Door rood licht rijden? Ja hoor. Iemand vermoorden. Nope.


#14 Heb je ooit iets gezien wat je waanzin vond, maar wat je later als creativiteit zag?

Nee, niet dat ik me kan herinneren (beetje rare vraag).


#15 Is er iets waarvan je weet dat je het anders doet dan andere mensen?

Hahaha, nou … heb je ff? ;-) Ik stop met banen, zonder te weten wat erna te doen. Ik heb al ‘ns mijn huis en mijn inboedel verkocht, mijn koffer gepakt en ben naar Aruba verhuisd, ik heb niet meegedaan aan het maak-carrière-koop-een-huis-woon samen-krijg-kinderen-en-trouw- wellicht-riedeltje, ik heb geen vast baan, enz, enz. Moet ik nog doorgaan?


Wat zijn jouw antwoorden?

 

Filed under mind, persoonlijk

My name is Gaby, I’m forty-four years old, and I live in the Netherlands. My calendar is comfortably booked, busy but not too busy. I eat healthy, tastefully and pure. And I’m living a tidy life. Every day I simplify matters. To reach the essence is something I like, what I’m good at, it’s the way I am; and it’s what essentialiving stands for. I want to inspire you – let my blog help you to remove the crap from your daily life. I promise to give you a cheerful smile on your face :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *