50 Vragen die je geest vrij maken – deel 4 | essentialiving
5632
post-template-default,single,single-post,postid-5632,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

50 Vragen die je geest vrij maken – deel 4

50 Vragen die je geest vrij maken – deel 4

Deze 50 vragen die je geest vrij maken kwam ik op internet tegen. Omdat ik voortdurend op zoek naar rust, vrijheid en geluk hou ik er enorm van om over dit soort vragen na te denken. Ik hoop jij ook! Vandaag geef ik mijn antwoord op de vragen 16 t/m 20.

 

#16 Hoe komt het dat de dingen die jou gelukkig maken, niet iedereen gelukkig maakt?

Hoe dat komt? Ehm, moet ik het antwoord hierop weten? Nou, mij lijkt omdat we allemaal anders zijn en allemaal andere dingen willen en belangrijk vinden. Waarom dat is, weet ik niet. (Wat een rare vraag! Of lees ik ‘em niet goed?)

 

#17 Noem eens één ding dat je heel graag wilt doen maar nog niet hebt gedaan?

Oh, er zijn zoveel dingen die ik nog wil doen maar nog steeds niet gedaan heb. De meeste daarvan hebben betrekking op reizen. Naar Japan, Hawaii, Argentinië. Of ongeveer 30 andere landen die ik nog zou willen bezoeken. Ik wil nog altijd een baby orang-oetan vasthouden, een hondenslee tour doen in Lapland, of een skydive (ehm… of misschien toch niet). Misschien zou ik ‘ns een bucket list moeten maken.

 

#18 Hou je je vast aan iets wat je moet laten gaan?

Vast wel… ;-) Inderdaad ‘ns goed om hierover na te denken! Ik kan hier niet meteen antwoord op geven. Ik moet hier later op terugkomen. Weet jij zo iets te noemen voor jezelf?

 

#19 Als je naar een een ander land dan waar je nu in woont, moest verhuizen, waar zou je heen gaan en waarom?

Er zijn zo veel landen waar ik ook wel zou willen wonen! Ik kan er niet één kiezen. Maar er is ik denk geen ander land dan Nederland waar ik voor de rest van m’n leven zou willen wonen. Zo voor een paar jaar in het buitenland wonen, lijkt mij geweldig. En er zijn genoeg landen waar ik dat zou kunnen/willen.

 

#20 Heb jij de liftknop wel eens meerdere keren achter elkaar ingedrukt? Geloof je werkelijk dat het de lift sneller maakt?

Hahahaha! Ehm… yep, ik vrees van wel. Ik ben nogal ongeduldig…

Nou, persoonlijk hebben de vragen van deze maand niet mijn geest vrij gemaakt. Maar het is nog steeds leuk om ze te beantwoorden. Wat zijn jouw antwoorden?

essentialiving | Gaby

 

Tags:
, ,