Een rondleiding door mijn huis | essentialiving
3178
post-template-default,single,single-post,postid-3178,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Een rondleiding door mijn huis

Een rondleiding door mijn huis

Ik had bedacht om deze ‘home’ categorie te starten met een rondleiding door mijn woonkamer. Ik claim namelijk dat ik een meester ben in organizing, dat ik weet hoe je een gezellig thuis van je woning maakt en dat ik een opgeruimd leven leid. Maar misschien ben je het wel helemaal niet met mij eens. Dus neem een kijkje en beslis zelf (dat laatste is trouwens altijd een goed idee).

Zoals je kan zien, ben ik dol op minimalisme, rustige kleuren en natuurlijke materialen. Ik probeer altijd zo veel mogelijk spullen in kasten te verbergen zodat ze niet in het zicht staan, en ik hou van slechts een paar zichtbare accessoires: ik wil niet dat ze de rust verstoren. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt. Als je een vraag hebt, kan je altijd een opmerking achterlaten.

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | eetgedeelte van mijn huis

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | eetgedeelte van mijn huis 2

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer 2

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer 3, design on stock bank

 

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer 4

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | TV kast

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | open haard

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | plattegrond van mijn woonkamer

 

 

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | interieur detail

Hopelijk heb je genoten van de tour!

Gaby_origineel zwart