Een rondleiding door mijn huis

Ik had bedacht om deze ‘home’ categorie te starten met een rondleiding door mijn woonkamer. Ik claim namelijk dat ik een meester ben in organizing, dat ik weet hoe je een gezellig thuis van je woning maakt en dat ik een opgeruimd leven leid. Maar misschien ben je het wel helemaal niet met mij eens. Dus neem een kijkje en beslis zelf (dat laatste is trouwens altijd een goed idee).

Zoals je kan zien, ben ik dol op minimalisme, rustige kleuren en natuurlijke materialen. Ik probeer altijd zo veel mogelijk spullen in kasten te verbergen zodat ze niet in het zicht staan, en ik hou van slechts een paar zichtbare accessoires: ik wil niet dat ze de rust verstoren. Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt. Als je een vraag hebt, kan je altijd een opmerking achterlaten.

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | eetgedeelte van mijn huis

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | eetgedeelte van mijn huis 2

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer 2

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer 3, design on stock bank

 

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | woonkamer 4

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | TV kast

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | open haard

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | plattegrond van mijn woonkamer

 

 

essentialiving | Een rondleiding door mijn huis | interieur detail

Hopelijk heb je genoten van de tour!

Gaby_origineel zwart

Filed under spullen

My name is Gaby, I’m forty-four years old, and I live in the Netherlands. My calendar is comfortably booked, busy but not too busy. I eat healthy, tastefully and pure. And I’m living a tidy life. Every day I simplify matters. To reach the essence is something I like, what I’m good at, it’s the way I am; and it’s what essentialiving stands for. I want to inspire you – let my blog help you to remove the crap from your daily life. I promise to give you a cheerful smile on your face :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *