essentialiving planner 2018

DE PLANNER 2017 IS UITVERKOCHT. VANAF JULI 2017 IS DE ESSENTIALIVING PLANNER 2018 TE KOOP VIA BOL.COM

planner 10 - 700 x 700

Overzicht, focus en balans met de essentialiving planner 2017

De essentialiving planner helpt je om je dagelijkse leven meer structuur te geven. Om zo soepel mogelijk de to do’s die er nou eenmaal bij horen, af te kunnen vinken. Zodat je niet meer het gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen en je zelf weer in de drivers’ seat komt. Werken met de essentialiving planner maakt je hoofd leeg doordat je overzicht hebt. Bovendien helpt de planner je om focus aan te brengen en om je balans in de gaten te houden. Alles met het doel meer rust te vinden en tijd over te houden voor de leuke dingen in het leven.

BESTEL OP BOL.COM

 

Wat kan ik met de planner?

Welke onderdelen heeft de planner?

Hoe gebruik je de planner?

Waar kan ik de planner kopen?

Foto’s van de planner

 

Wat kan ik met de planner?

overzichtsspread-ENG

 

Welke onderdelen heeft de planner?

  • wat de essentialiving planner onderscheidend maakt, is onder andere de ‘balance creator’. Aan het begin van het jaar vul je deze één keer in. In 7 stappen krijg je inzicht in waar jij je tijd en energie aan besteedt. Hiermee wordt jouw (dis)balans van dit moment duidelijk, en kan je besluiten wat je wilt veranderen om meer in balans te komen. Elk weekoverzicht heeft vervolgens een ‘balance check’: een vriendelijke reminder om te kijken of die week in lijn is met de ideale situatie die je in de creator bepaald hebt. Is het deze week niet gelukt om in balans te zijn? De balance check is een stimulans om jezelf en je balans de volgende week beter in de gaten te houden.
  • omdat essentialiving ook staat voor gezond en puur eten, is er ruimte opgenomen voor het plannen van je avondmaaltijden. Bovendien wordt elke week een diner suggestie gegeven waarvan het recept minimaal 1 week van te voren op deze website te vinden is. De recepten zijn vegetarisch, eenvoudig binnen een half uur te bereiden en hebben alleen pure, onbewerkte voedingsmiddelen als ingrediënten. Bovendien staat elke week een andere groente in de hoofdrol.
  • elke dag is er ruimte opgenomen voor to do’s. Door deze aan specifieke dagen toe te kennen, wordt duidelijk wat er echt op die dag moet gebeuren.
  • elke week kan er één focus opgegeven worden, dat dwingt je een keuze te maken wat je die week wilt bereiken.
  • elke week is ook een ‘essentialiving tip’ opgenomen. Bijvoorbeeld een kleine reminder om te kijken of je nog in balans bent, een leuke suggestie, of een tip over hoe je een to do lijst maakt.
  • de planner werkt met weekoverzichten, zodat in één oogopslag duidelijk is wat er die week te doen staat.
  • naast al deze hulpmiddelen om zo soepel mogelijk, to do’s af te kunnen vinken, is er in de planner ook gedacht aan wat ontspanning: een ‘fun things’ lijst voor dingen die je dat jaar graag wilt doen, een ‘lovely thoughts & memories’ lijst om speciale momenten van dat jaar niet te vergeten, kleurplaten voor volwassenen om even los te komen van alle prikkels om ons heen en elke maand veel ruimte voor gedachten, tekeningetjes, ideeën, etc.
  • elke maand begint met een mooie minimalistisch foto en een quote.
  • tot slot is de essentialiving planner 20 x 25 cm, heeft het een luxe, echt linnen kaft, een leeslint en een prettige, strakke en frisse opmaak. De planner is in het Engels.

 

BESTEL DE PLANNER HIER

 

Hoe gebruik je de planner?

Deze agenda brengt in één oogopslag inzicht en overzicht van alle wekelijkse to do’s; de leuke en de nuttige. Overzicht en planning geeft rust, maakt bewust van tijd en trots op wat je gedaan hebt. Dat werkt echt zo! En je staat er niet alleen voor: iedere week opnieuw help ik je met tips en ideeën.

Van dag tot dag

Iedere dag start met nieuwe to do’s. Maak ruimte voor verplichtingen én ontspanning. Iets afgerond? Afvinken! Je kunt maximaal 10 taken per dag voor jezelf inplannen. Dit helpt je om keuzes te maken, je kan namelijk niet alles.

Je avondmaaltijd, ook die plan je bewust. essentialiving staat namelijk óók voor het deleten van de junk uit je eetgewoonten. Dat die voorgenomen (gezonde) maaltijd er toch bij inschiet is verleden tijd: op essentialiving.info doe ik iedere week een gezonde dinersuggestie, inclusief recept.

Van week tot week

Geef het aandacht en het groeit. Door iedere week bewust één focuspunt of thema voor jezelf te bepalen, zal je merken dat jouw aandachtsgebied de aandacht krijgt die het verdient. Schrijf het op en sta er dagelijks even bij stil. Dat geeft een goed gevoel!

In dit verlengde is er ook de essentialiving balance creator: een uniek overzicht voor inzicht in jouw tijds- en energiebesteding. Wil je verandering, dan is inzicht het begin. Elk weekoverzicht biedt een balance check. Is of was de week in lijn met de koers die je hebt uitgezet? De balance creator is de vriendelijke reminder voor de door jou gewenste (vrije)tijdsindeling.

Van maand tot maand

Een goed idee? Iets wat je niet mag vergeten? Of gewoon even wat doodlen? Elke maand biedt ruimte voor notes, thoughts, doodles en reminders. Zo kan je alles wat in je opkomt meteen kwijt in je agenda en heb je je hele leven in één planner.

Where’s the fun?

Meer dingen moeten is niet de bedoeling; ontspanning en creativiteit helpt. Daarom ook in deze agenda: ruimte voor Fun Things, Amazing Ideas, Lovely Days & Memories en From Heart To Art. Hoera!

Deze agenda helpt je met overzicht, focus en balans en geeft je daarmee de rust waar je zo naar verlangt. Alles in één papieren agenda, overzichtelijk bij elkaar. essentialiving: delete de ballast uit je overvolle leven om te komen tot de essentie.

 

Waar kan ik de planner kopen?

planner - 700 x 700

De essentialiving planner 2017 is via bol.com te verkrijgen.

BESTEL OP BOL.COM

 

Foto’s van de planner

planner 1 - 700 x 700 planner 2 - 700 x 700 planner 3 - 700 x 700 planner 4 - 700 x 700 planner 5 - 700 x 700 planner 6 - 700 x 700 planner 7 - 700 x 700 planner 8 - 700 x 700 planner 9 - 700 x 700 planner 11 - 700 x 700 planner 12 - 1649 x 1649