Hoe laat je de tijd langzamer gaan? | essentialiving
3308
post-template-default,single,single-post,postid-3308,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hoe laat je de tijd langzamer gaan?

Hoe laat je de tijd langzamer gaan?

Vind jij ook dat de tijd zo snel gaat? Op maandagochtend denk je nog “hoe kom ik deze week door?” en ineens is het alweer weekend. Om nog maar te zwijgen over hoe snel die voorbij gaat! Is er nou niet een manier om het tandwiel van het tijd wat langzamer te laten draaien? Ja, die is er! Doorbreek je routine.

Routine is de vijand van tijd. Waarschijnlijk sta je elke ochtend op dezelfde tijd op, doorloop je hetzelfde ochtendritueel, ga je naar hetzelfde werk en is je avondinvulling per week ook niet heel erg verschillend. Hierdoor ga je dingen op de automatische piloot doen en daag je je hersenen niet meer uit. Nieuwe dingen doen, ontdekken en beleven, daarmee laat je de tijd langzamer gaan. Dit filmpje heeft dat prachtig verwoord en uitgebeeld. Doe er je voordeel mee! :-)

 

Gaby_origineel zwart