Stap 6: Status vóór het eventuele shoppen | essentialiving
7817
post-template-default,single,single-post,postid-7817,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Stap 6: Status vóór het eventuele shoppen

Stap 6: Status vóór het eventuele shoppen

 

Wat hebben we al veel gedaan zeg! Goed bezig wij!

In deze stap vergelijken we het aantal items dat we per categorie willen hebben (stap 5) met het aantal items dat we op dit moment op onze ‘echt wel’ stapel hebben (stap 4). In mijn geval ziet mijn rijtje er zo uit:

 

Wat Wens Echt wel Verschil
Hemdjes 2 0 2
T-shirt/top korte mouw 4 4 0
T-shirt/top lange mouw 4 3 1
Trui 4 4 0
Vest 4 1 3
Colbert/jack 2 2 0
Jas 2 0 2
Broek 6 3 3
Rok 2 0 2
Jurk 2 0 2
Schoenen 5 0 5
Totaal 37 17 20

 

Opdracht voor vandaag

Vul je ‘echt wel’ stapel aan met items uit je ‘misschien’ stapel, zodat je aan de aantallen komt die je van te voren bedacht had. Of haal items uit je ‘echt wel’ stapel als je er te veel hebt natuurlijk… Ik zelf mag nog 20 items uit mijn ‘misschien’ stapel halen. Wanneer dat niet lukt, kan ik dus heel gericht gaan shoppen voor wat ik nog ‘nodig’ heb.

 

Het belangrijkste komt nog

Als het goed is, heb je nu (bijna) je garderobe met kleding waar je echt blij van wordt. Maar het állerbelangrijkste komt nu. En oh wat ben ik blij dat we daar doctor fashion voor hebben! Want, hoe kan ik mijn garderobe zo samenstellen dat alle items ook nog goed bij elkaar passen? HELP! In de volgende mail komt doctor fashion hiervoor aan het woord! Aan de hand van mijn capsule wardrobe zal zij aangeven hoe ik dit aan moet pakken. Joehoe! Fijn, fijn…

 

Houd ons op de hoogte!

Morgen op dit blog mijn stap 6 en een compleet overzicht van mijn capsule wardrobe. Vergeet niet je voortgang te taggen op Instagram met hashtag #essentialivingcw. Super leuk om ook jullie proces te volgen! Vragen kan je stellen via instagram @doctorfashion_nl en @essentialiving of hieronder in de reacties.

Tot maandag!