essentialiving | Word essentialist!
7928
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7928,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Word essentialist!

Als essentialist kies je voor wat écht belangrijk is.
En verwijder je alles wat er niet toe doet.
Wat je overhoudt is rust en ruimte.

 

Ben jij het ook zat om een overvol hoofd te hebben, dat nauwelijks nog tijd heeft om te genieten? Snak jij naar rust en ruimte in je hoofd, in je huis, in je agenda.. eigenlijk in heel je leven? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik leer je om alles wat niet belangrijk voor je is, uit je leven te verwijderen. Ik laat je met een grote bezem door verschillende gebieden van je leven gaan, zodat je overhoudt waar jij blij van wordt. Leven als een essentialist biedt je rust en ruimte. En geeft je uiteindelijk een enorm gevoel van vrijheid en geluk. Dat wil je toch?

 

 

 

Hoe herken je een essentialist?

 

 

Wat  Niet-essentialist Essentialist
💭 DENKT ik moet ik kies ervoor
alles is belangrijk slechts enkele dingen zijn echt belangrijk
hoe krijg ik het allemaal gedaan? wat doe ik wel, en vooral wat niet?
👊🏻 DOET alles, reactief alleen waar hij/zij zich op focust, proactief
zegt altijd ‘ja’ zonder na te denken zegt ‘nee’, behalve tegen wat essentieel voor hem/haar is
dingen half, afwezig en gedachteloos afraffelend dingen mindful, aanwezig en in het moment
❤️ VOELT zich ‘stuck’ in zijn/haar leven zich vrij
zich overweldigd en oververmoeid zich energiek en gelukkig
zich ontspoord zich in controle

 

(naar ‘Essentialism’ van Greg McKeown. Aangevuld met eigen inzichten)

Hoe word je essentialist?

Wil jij ook wat meer een essentialist worden? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen: schrappen wat niet belangrijk voor je is. En ik help je daarbij! Zo vind je op mijn blog vele artikelen met inspiratie, tips en tricks. Neem ‘ns een kijkje! Daarnaast heb ik verschillende tools ontwikkeld die het voor jou makkelijk maken om alles wat overbodig is uit je leven te verwijderen, zodat je overhoudt wat voor jou essentieel is. Hit delete and smile!

 

> Wil jij beginnen bij het aanpakken van je kledingkast? Dan is het capsule wardrobe 10 stappen plan, echt wat voor jou!

> Heb jij moeite om overzicht te houden bij de dagelijkse dingen die je moet doen? Kijk dan ‘ns bij mijn essentialiving planner.

> Zit je vol ideeën en plannen, maar komt er puntje bij paaltje niets van? Mijn essentialiving werkboek helpt je focussen!

> Wil je wel ‘ns ervaren wat leven als essentialist met je doet? Schrijf je dan in voor mijn gratis ‘hit delete and smile’ challenge.

> Om jouw eerste stap richting ontspuld huis te zetten, volg je mijn ‘dingen die meteen weg kunnen‘ serie.

Genoeg te lezen, doen en beleven op mijn site! Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je kan ook altijd contact met me opnemen wanneer je een vraag hebt of gewoon even ‘hallo’ wilt zeggen. Ik hoor graag van je!

Liefs, Gaby

Schrijf je in om op de hoogte te blijven