#3 Essentieel voor… Cynthia Schrijver

#3 Essentieel voor… Cynthia Schrijver

Een essentialist vraagt niet ‘wat kan ik missen’ maar juist ‘waar kan ik niet zonder’? Tuurlijk, ieder mens heeft lucht, eten, liefde nodig. En zonder onze mobiele telefoon kunnen de meesten van ons trouwens ook niet meer zo goed ;-) Maar welk ding of item is voor jou essentieel, en zegt daardoor meteen alles over jou? Dit keer stel ik deze vraag aan Cynthia Schrijver a.k.a. doctor fashion.

 

Wie is Cynthia Schrijver?

Cynthia a.k.a. doctor fashion is freelance stylist en personal shopper en heeft al 15 jaar ervaring in ’t vak. Haar niche is: fashion/ lifestyle/ kids. Als stylist werkt ze voor (kleding)merken & tijdschriften. Als personal shopper geeft ze kleding-, stijl-, en kleuradvies aan particulieren of gaat zelfs voor je shoppen! Haar missie is om de wereld mooier te maken door fashion te verbinden met gevoel. Ze werkt vanuit haar hart, en zo komt ze altijd tot een totaalplaatje dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook ècht klopt.

 

Waar kan jij niet zonder Cynthia?

Ik heb er even over moeten nadenken, want er zijn natuurlijk heel veel dingen waar je (denkt) niet zonder te kunnen…. Maar ik kwam al gauw op een idee, want mijn goudkleurige LOVE ketting draag ik een paar keer per week. Het woordje LOVE herinnert mij aan het allerbelangrijkste in het leven… liefde! Liefde voor de natuur, mijn kinderen, de man des huizes, vrienden, familie & mijn omgeving. En het allerbelangrijkst… Liefde voor mijzelf. Als je goed voor jezelf zorgt, kan je er ook weer voluit voor anderen zijn!

 

Afgelopen september ben ik naar een yogaretreat geweest van Erica Jago met het thema Love & be Loved. Hier werd voor mij nog meer bevestigd hoe ik daarnaar wil leven! Niet alleen privé maar ook in mijn werk.

Ik houd van puur en oprecht, werk sterk vanuit een hart en buikgevoel. Op die manier benader ik ook de mensen met wie ik werk. De mooiste manier van samenwerken is wanneer je het beste uit elkaar naar boven haalt. Ik heb een enorm netwerk en vind het fijn om de juiste mensen aan elkaar te koppelen. Samen mooie dingen creëren!

Door vanuit je hart te leven, breng je alles naar next level…. Van een toevallige ontmoeting op straat naar perfect gestyled campagnebeeld. Mijn hart maakt een sprongetje als dingen als een puzzel samenvallen – in balans zijn – connectie ontstaat.

Dat geeft mij de diepgang waar ik naar op zoek ben in het leven!

 

Meer weten over Cynthia? Volg haar hier