#5 Essentieel voor… Corinne Helmink

#5 Essentieel voor… Corinne Helmink

Een essentialist vraagt niet ‘wat kan ik missen’ maar juist ‘waar kan ik niet zonder’? Tuurlijk, ieder mens heeft lucht, eten, liefde nodig. En zonder onze mobiele telefoon kunnen de meesten van ons trouwens ook niet meer zo goed ;-) Maar welk ding of item is voor jou essentieel, en zegt daardoor meteen alles over jou? Dit keer stel ik deze vraag aan Corinne Helmink:

 

Wie is Corinne Helmink?

Corinne Helmink is eigenaar van Sponty Events, ijsbreker & matchmaker op zakelijke events. Corinne ís Sponty. Sponty betekent voor haar spontaniteit, energie, spontane ontmoetingen en go with the flow: “Ik ben een netwerker pur sang en ik houd van verbinden, organiseren en initiëren. Ik krijg heel veel energie van het ontmoeten van nieuwe mensen, zowel voor mijn privé als zakenleven. Als ik ergens enthousiast over ben dan ga ik er voor de 200% voor. Uit mijn ervaring weet ik dat het erg lastig is om de juiste mensen tegen te komen op beurzen, congressen, borrels en netwerkbijeenkomsten. Netwerken is niet altijd even makkelijk maar ik verlaag de drempels”. Sponty Events organiseert Zakelijke Speeddates tijdens events zodat je in contact komt met de juiste mensen op een leuke en efficiënte manier. Door de juiste mensen in je netwerk kun je je sneller ontwikkelen en grotere stappen maken. Samen sta je sterker. Dat is de reden dat Sponty Events veel samenwerkt met andere ondernemers en netwerkorganisaties.

 

Waar kan jij niet zonder Corinne?

Ik kan niet zonder mijn notitieboekje. Ook al ben ik even niet aan het werk, mijn brainwaves kan ik niet makkelijk uitschakelen. Ik moet mijn gedachten en ideeën kunnen opschrijven zodat ik naast alle spontane acties ook nog een beetje orde houd. Zodra ik mijn gedachten weer opgeschreven heb is er weer ruimte voor nieuwe dingen of dan kan ik pas weer genieten van soms even helemaal niets.

Corinne

 

Meer weten over Corinne? Volg haar hier