Capsule Wardrobe: mijn stap 7 en 8

Capsule Wardrobe: mijn stap 7 en 8

Combinaties maken

Combinaties maken met de items uit mijn capsule wardrobe gaat heel goed en heel makkelijk, heb ik gemerkt. Maar dat is misschien ook wel logisch met het redelijk eenzijdige kleurenpalet dat ik heb.

 

Kijkend naar de tips van doctor fashion, valt me op dat ik helemaal geen patroon in mijn wardrobe heb. Nou ben ik inderdaad niet van de drukke prints (druk past natuurlijk écht niet bij mij), maar iets minder saai mag het misschien wel. Ik vind het onzin om bij de rok die ik nog wil toevoegen aan mijn capsule wardrobe (zie hier), alléén maar voor een patroon te gaan. Maar ik neem het wel in m’n achterhoofd mee bij het shoppen.

 

 

De styling tips

Ik heb de styling tips van doctor fashion ‘ns voor mezelf uitgeprobeerd. Nou, die kloppen echt wel! Ik heb er éven over getwijfeld of ik deze foto’s wel op m’n site zou plaatsen (OMG!?), maar het geeft toch wel goed de verschillen weer. Dus vooruit dan maar… :-)

 

Ketting

Inderdaad maakt een lange ketting je bovenlijf minder massief. Bovendien breekt het mijn basic outfit wat, vind ik zelf.

 

 

Broeklengte

Hieronder zie je dus precies waarom ik liever geen driekwart broek draag met platte schoenen. Wat een verschil, vind je niet?

 

Colbert lengte

Hier had ik zelf niet echt een goed voorbeeld van, dus ik ben heel benieuwd of jij dat wel hebt. Ik zie het graag terug op Instagram met #essentialivingcw of hieronder in de reacties.

Met al deze kennis van doctor fashion, ben ik wel klaar voor de volgende stap. En dat is shoppen! Tot maandag.

Liefs, Gaby