Capsule Wardrobe: mijn stap 9

Capsule Wardrobe: mijn stap 9

Mijn lijst met nog missende items is redelijk summier. Maar dat was natuurlijk ook de hele bedoeling van de capsule wardrobe!

  • gympen
  • schoenen lage hak
  • rok

 

Ik heb gemerkt dat ik nog wat meer in de duurzame fashion hoek mag ‘groeien’. Ik ben nu nog heel veel tijd kwijt met merken ontdekken en met items vinden die bij mijn stijl passen. Dat is denk ik een ongoing proces, dat steeds minder tijd zal gaan kosten. Prettig, want ik heb snel genoeg van kleding-shoppen.. ;-)

 

Gympen

Wat de gympen betreft, heb ik eerst bij duurzame merken gezocht. Toen ik eindelijk wat gevonden had, bleken ze niet meer in mijn maat beschikbaar. Grrr… Aangezien ik met mijn vorige (Adidas) gympen 10 jaar gedaan heb, vind ik het prima verantwoord om daar weer voor te gaan. Blijkbaar bevallen die erg goed en is de kwaliteit dermate hoog dat ze erg lang mee gaan. Het worden deze:

Basic, simpel, past overal bij. Daar hou ik van.

 

 

Schoenen lage hak

Ook hier had ik nogal wat moeite om iets duurzaams te vinden waar ik voor lange tijd blij mee zou zijn. Als iemand nog een goede tip heeft qua duurzame schoenen, dan hoor ik het graag! Ik ga nu maar gewoon voor bijna dezelfde schoenen die ik al had. Maar dan dus in de juiste maat, en zonder pijn aan m’n tenen. Ze zijn van Gabor, dus ook gewoon goede kwaliteit zodat ze lang mee zullen gaan.

 

 

Rok

Op het moment van schrijven ben ik nog zoekende. Ik heb al wat gevonden wat ik ok vind, maar aangezien ik niet echt wat nódig heb, vind ik dat niet goed genoeg om tot aanschaf over te gaan. Deze twee rokken van Alchemist (links) en van COS (rechts) zijn nog in de running :-)

Lichte cargo rok Alchemist basic rok COS

 

 

Hoe staat het met jouw capsule wardrobe?

Is jouw capsule wardrobe nu helemaal af? Ben je nog aan het puzzelen welke kledingstukken je toe zal voegen? Of ben je nog aan het shoppen? Ik hoor het graag! Laat hieronder of op Instagram een reactie achter.

Vrijdag de laatste stap. Dan gaan we tussentijds evalueren.

Tot dan! Liefs, Gaby