Het capsule wardrobe
stappenplan

Blij worden van je kledingkast, dat wil je toch?

Weet je wat mij heerlijk lijkt?

  • Mij goed voelen en er leuk uitzien, in kleding die echt bij mij past
  • Nooit meer voor een volle kledingkast staan en nóg het gevoel hebben dat ik niks heb om aan te doen
  • Niet meer ’s ochtends veel tijd kwijt zijn met bedenken wat ik aan moet
  • Een overzichtelijke kledingkast hebben met alleen maar items waar ik echt blij van word
  • Tijd besparen door te stoppen met zinloos shoppen
  • Nooit meer onnodig geld kwijt te zijn aan kleding die ik toch niet draag

En laat dat nou precies zijn wat ‘n capsule wardrobe je allemaal brengt!

 

Een wat?!

Nou, een capsule wardrobe:

CAPSULE WARDROBE

 

NOUN  /ˌKÆP.SƏL ˈWƆːR.DROƱB/

 

A SMALL COLLECTION OF CLOTHES THAT CAN BE PUT TOGETHER IN DIFFERENT WAYS AND INCLUDES EVERYTHING YOU WOULD NORMALLY NEED TO WEAR

Waar het op neerkomt is dat je elke 3 maanden een garderobe samenstelt van enkele essentiële kledingstukken van goede kwaliteit. Dit levert je geld, tijd en rust op. En je ziet er natuurlijk top uit, want je hebt alleen kledingstukken in je kast waar je echt blij van wordt.

Super toch? Ik heb zo’n wardrobe voor mezelf gecreëerd. En mijn hele proces in een stappenplan uitgewerkt. Wat het precies is, waarom ik het wil, de stappen die ik zet, de keuzes die ik maak, de vragen die ik tegenkom. Alles komt aan bod. Zodat jij aan het eind alle handvatten hebt om ook een capsule wardrobe te maken.

Doctor Fashion

En weet je wat echt helemaal te gek is? Ik ben in dit proces bijgestaan door Cynthia Schrijver a.k.a. Doctor Fashion. Hoe cool is dat! Cynthia is freelance stylist en personal shopper en heeft al 15 jaar ervaring in ’t vak. Als stylist werkt ze voor (kleding)merken, tijdschriften en reclamebureaus. Als personal shopper geeft ze kleding-, stijl-, en kleuradvies aan particulieren of gaat ze zelfs voor je shoppen! Haar missie is om de wereld mooier te maken door fashion te verbinden met gevoel. Ze werkt vanuit haar hart, en zo komt ze altijd tot een totaalplaatje dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook ècht klopt. Cynthia heeft mij, EN DUS OOK JOU, geholpen bij het samenstellen van een garderobe waar je blij van wordt. Gratis tips & tricks van een topper uit ‘t vak dus. Lucky us!

Wil je het stappenplan gratis in je inbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in. Je ontvangt dan elke maandag en vrijdag een stap.
Misschien is dit ook wat voor je

De Essentialiving Planner

€ 29,95

De Essentialiving Planner 2020 helpt je om je dagelijkse leven meer structuur te geven. Werken met deze tool maakt je hoofd leeg doordat je overzicht hebt. Bovendien helpt de planner je om focus aan te brengen en om je balans in de gaten te houden. Alles met het doel meer rust te vinden en tijd over te houden voor de leuke dingen in het leven.