De Essentialiving Planner

€ 29,95

De Essentialiving Planner brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. Je richt je dagen precies in zoals jij dat wil, met een focus op de essentiële zaken. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie. Kies voor wat jij belangrijk vindt en leer de rest los te laten!

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,8 cm

Gewicht: 0,8 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

Op basis van de reviews op bol.com

De weekindeling

Welke onderdelen heeft de planner?

Balance Creator & Balance Check

Wat de Essentialiving Planner uniek maakt, is de Balance Creator. De Balance Creator bestaat uit zeven stappen die je aan het begin van het jaar eenmalig invult. Zo zie je snel waar jij je tijd en energie aan besteedt. Daarmee maak je direct inzichtelijk welke elementen in je leven je moet aanpakken. De Planner eindigt elke week met een Balance Check. Dat is een vriendelijke reminder om te ontdekken of die week in lijn is met de ideale situatie die je in de Balance Creator hebt bepaald.

Overzicht per dag, week én maand

Elke dag van de week heeft voldoende notitieruimte voor bijvoorbeeld afspraken of verjaardagen. Dat geldt ook voor zaterdag en zondag, want dat zijn juist vaak de drukste dagen van de week! Deze weekindeling geeft je in één oogopslag een helder overzicht van wat je die week te doen hebt. Onder elke dag is bovendien ruimte voor jouw to do’s: de dingen die op die dag écht moeten gebeuren. Tot slot, begint elke maand met een handig maandoverzicht.

Wekelijks focuspunt

Elke week kun je één focus opgeven. Dat dwingt je een keuze te maken tussen hoofd- en bijzaken.

Avondeten plannen & wekelijks een recept

Bij een leven dat draait om het vinden van focus, speelt gezond en puur eten een belangrijke rol. Daarom biedt de Planner ruimte voor het uitstippelen van je avondmaaltijden. Bovendien geeft foodblogster Simone van Simone’s Kitchen elke week een gezonde dinersuggestie. Het bijbehorende recept vind je vervolgens op deze website bij Recepten Essentialiving Planner. De recepten zijn vegetarisch, eenvoudig binnen een half uur te bereiden en bevatten alleen pure, onbewerkte ingrediënten.

Kleurplaten & lijstjes voor fun things en lovely memories

Ontspanning en creativiteit helpen ook om ruimte in je hoofd te krijgen. Daarom is daar in de Planner ook ruimte voor. Een lijstje voor fun things, dingen die je dat jaar graag wilt doen. Een lijstje voor lovely thoughts & memories om speciale momenten van dat jaar niet te vergeten. En kleurplaten voor volwassenen om even los te komen van alle prikkels om je heen.

Veel schrijfruimte

Naast de ruime weekindeling, is er elke maand veel schrijfruimte opgenomen voor al je hersenspinsels: gedachten, tekeningetjes en ideeën. Dan zijn die ook weer uit je hoofd!

Inspirerende quotes & prachtig vormgegeven

Elke maand begint met een inspirerende, echte Essentialiving-quote. De Essentialiving Planner is in het Engels en volledig gericht op het bieden van rust en ruimte. Het is een strak en fris boek, met een luxe, linnen-look kaft die makkelijk schoon te houden is. Het stevige, witte papier is fijn om op te schrijven en drukt niet door. En er zit een handig leeslint in, zodat je nooit vergeet waar je bent.

Foto’s van de planner

Reviews

Dit is misschien ook wat voor je

Het Essentialiving Werkboek

€ 16,95

Het Essentialiving Werkboek geeft je focus op de dingen die jij belangrijk vindt en handvatten om te bereiken wat jij wilt. Zodat je precies die dingen doet waar je blij van wordt. Als een persoonlijke assistent neemt het werkboek je in een aantal praktische stappen aan de hand mee. Het boek helpt je je wensen en verlangens helder te krijgen, te focussen, te plannen en ze uiteindelijk waar te maken. Hoe leuk is dat!

Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

De recepten van de planner 2019 vind je hier