essentialiving | Essentialiving Planner
4991
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4991,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De Essentialiving Planner

€ 29,95

De Essentialiving Planner helpt je om je dagelijkse leven meer structuur te geven. Om zo soepel mogelijk de to do’s die er nou eenmaal bij horen, af te kunnen vinken. Zodat je niet meer het gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen en je zelf weer in de drivers’ seat komt. Werken met de essentialiving planner maakt je hoofd leeg doordat je overzicht hebt. Bovendien helpt de planner je om focus aan te brengen en om je balans in de gaten te houden. Alles met het doel meer rust te vinden en tijd over te houden voor de leuke dingen in het leven.

Specificaties

 

Lengte: 25 cm

Breedte: 20 cm

Dikte: 1,8 cm

Gewicht: 0,8 kg

Bezorging

 

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Geen bezorgkosten

Verpakt en verzonden door bol.com

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Ophalen bij bol.com afhaalpunt mogelijk

Reviews

Op basis van de reviews op bol.com

De weekindeling

Welke onderdelen heeft de planner?

balance creator en wekelijkse balance check

Wat de essentialiving planner onderscheidend maakt, is onder andere de ‘balance creator’. Aan het begin van het jaar vul je deze één keer in. In 7 stappen krijg je inzicht in waar jij je tijd en energie aan besteedt. Hiermee wordt jouw (dis)balans van dit moment duidelijk, en kan je besluiten wat je wilt veranderen om meer in balans te komen. Elk weekoverzicht heeft vervolgens een ‘balance check’: een vriendelijke reminder om te kijken of die week in lijn is met de ideale situatie die je in de creator bepaald hebt. Is het deze week niet gelukt om in balans te zijn? De balance check is een stimulans om jezelf en je balans de volgende week beter in de gaten te houden.

to do's per dag, weekindeling en maandoverzichten

Elke dag is er ruimte opgenomen voor to do’s. Door deze aan specifieke dagen toe te kennen, wordt duidelijk wat er echt op die dag moet gebeuren. Verder werkt de planner met een weekindeling, zodat in één oogopslag duidelijk is wat er die week te doen staat. Bijzonder is dat voor zaterdag en zondag even veel ruimte opgenomen is als voor een doordeweekse dag. Vaak blijken ook de weekenden namelijk best wel vol te zitten! Elke maand begint met een handig maandoverzicht.

wekelijkse focuspunt

Elke week kan er één focus opgegeven worden, dat dwingt je een keuze te maken wat je die week wilt bereiken.

ruimte om je avondeten te plannen en wekelijks een recept

Omdat essentialiving ook staat voor gezond en puur eten, is er ruimte opgenomen voor het plannen van je avondmaaltijden. Bovendien wordt elke week een diner suggestie gegeven uit Simone’s Kitchen waarvan het recept hier op deze website te vinden is. De recepten zijn vegetarisch, eenvoudig binnen een half uur te bereiden, en hebben alleen pure, onbewerkte voedingsmiddelen als ingrediënten.

kleurplaten, fun things- en lovely memory lijst

Naast al deze hulpmiddelen om zo soepel mogelijk, to do’s af te kunnen vinken, is er in de planner ook gedacht aan wat ontspanning: een ‘fun things’ lijst voor dingen die je dat jaar graag wilt doen, een ‘lovely thoughts & memories’ lijst om speciale momenten van dat jaar niet te vergeten en kleurplaten voor volwassenen om even los te komen van alle prikkels om ons heen.

Veel schrijfruimte

Naast de ruime weekindeling, is er elke maand veel schrijfruimte opgenomen voor gedachten, tekeningetjes, ideeën, etc.

prachtig vormgegeven inspirerende quotes

Elke maand begint met een inspirerende, echte Essentialiving-quote. Tot slot is de Essentialiving Planner 20 x 25 cm, heeft het een luxe, linnen-look kaft die makkelijk schoon te houden heeft, stevig wit papier waar goed op te schrijven is en dat niet doordrukt, een leeslint en een prettige, strakke en frisse opmaak. De planner is in het Engels.

Foto’s van de planner

Reviews

Dit is misschien ook wat voor je

Het Essentialiving Werkboek

€ 16,95

Het Essentialiving Werkboek geeft je focus op de dingen die jij belangrijk vindt en handvatten om te bereiken wat jij wilt. Zodat je precies die dingen doet waar je blij van wordt. Als een persoonlijke assistent neemt het werkboek je in een aantal praktische stappen aan de hand mee. Het boek helpt je je wensen en verlangens helder te krijgen, te focussen, te plannen en ze uiteindelijk waar te maken. Hoe leuk is dat!

Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

De recepten van de planner 2018 vind je hier

De recepten van de planner 2019 vind je hier