essentialiving | Over Gaby
2906
page-template-default,page,page-id-2906,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over Gaby

Hoi! Ik ben Gaby, essentialist. Ik wil de wereld een stukje positiever maken door mensen te helpen met meer rust en ruimte in hun leven.  Op mijn blog en met mijn tools, leer ik je om dingen te schrappen die niet belangrijk voor je zijn. Op een no-nonsense en toegankelijke manier op weg naar vrijheid! Schrappen totdat de dingen overblijven die jij essentieel vindt.

 

Wat je er voor terugkrijgt, is rust en ruimte. Een leven met die dingen die er voor jou toe doen. Het verschil met minimalisme? Het gaat niet om leven met zo min mogelijk, maar om leven met alleen wat jij essentieel vindt. Jij mag het zeggen!

 

Voor wie

Ik ben er voor iedereen die concrete tips wil en inspiratie zoekt over essentialisme: leven met alleen dat wat je belangrijk vindt. Ben je daar nog heel ver van verwijderd en probeer je nog alle ballen in de lucht houden? Of voel je wel dat je meer rust en ruimte wilt in je leven, en zoek je tools en tips? Of weet je allang dat dingen schrappen en bewust keuzes maken je vrijheid oplevert, en zoek je inspiratie? Waar je ook bent op de route naar ‘een gelukkige essentialist’ worden, ik wil je graag helpen.

 

Wat het je oplevert

Ik bied je rust en ruimte. Ik geef je vrijheid. Het enige wat je hoeft te doen, is schrappen wat niet op je ‘belangrijk-lijstje‘ hoort. Op allerlei gebieden: spullen, tijd, relaties, ….

 

Schrappen totdat je overhoudt wat jouw leven echt kwaliteit geeft.  Met mijn tools help ik je aan een leeg hoofd dat geniet van alles waarvoor je zelf kiest. En op mijn blog inspireer ik je graag met concrete tips die je leren focussen op wat je écht wilt. Je kunt je vast nu al voorstellen dat dit een enorm gevoel van vrijheid geeft. Ondanks de opgetrokken wenkbrauwen die je misschien gaat zien in je omgeving. Ook daar schrijf ik over. Word essentialist!

 

Wat meer over mij

Ik hou van echt. Ik heb een hekel aan nep. Dat zie je terug bij mijn voorkeur voor eten, in mijn keuze voor spullen en de mensen die ik om me heen heb.

 

Echt uit zich ook in mijn duidelijke taal. Er zijn mensen die het streng noemen, maar ik hou het op no-nonsense. Ik draai niet om de hete brei heen. Als je iets graag wilt, moet je het ook doen!

 

Ik ben van de hoofdzaak! Ik kon de essentie altijd al goed bepalen – in schoolboeken, bedrijfsprocessen. En dus ook dingen laten voor wat ze zijn. Een fijne eigenschap voor een essentialist.

 

Ik ben net een echt mens: het strepen kost mij totaal geen moeite, maar de reacties van mijn omgeving laten me niet altijd koud. Vinden ze me raar omdat ik kleiner wil wonen? Ergens blijft het idee dat ik aan een plaatje moet voldoen, altijd een beetje knagen.

 

Gaby_419U