Stap 8: Let hier op (nog meer styling tips van doctor fashion)

licht grijze joggers

Stap 8: Let hier op (nog meer styling tips van doctor fashion)

Nog meer styling tips van doctor fashion! Bij het maken van combinaties en eventueel bij het aanschaffen van nog missende items: let op deze drie tips van doctor fashion.

 

1. Ketting

Hiermee creëer je optisch lengte!

Met een lange ketting creëer je een V-hals waarmee je je bovenlichaam minder een blok laat lijken. Hierdoor oog je ook minder massief.

Probeer het maar eens uit… trek een hooggesloten top aan & doe er een lange ketting overheen. (lang = minimaal tot borsthoogte)

Kijk in de spiegel en vergelijk de top met & zonder ketting.

Zie je het verschil?

 

 

2. Broeklengte

Met de juiste broeklengte verleng je jezelf optisch.

De 3/4 broek en teveel plooien onderaan je pijp: verkorten juist je benen.

Als je je benen langer & slanker wilt laten lijken, zorg dan dat je pijpen op je schoen vallen, met niet al teveel kreukels. Een lengte streep creëert ook lengte.

Wil je nog langer lijken? Draag er dan ook nog hakken bij.

 

 

3. Colbert lengte

Een te kort colbert / jasje / vest zorgt vaak voor een propperig effect. Bij de meeste mensen is het het mooist als je het tot halverwege de heup valt. Daardoor is je lichaamsverhouding het meest in balans.

Mocht je colbert / jasje / vest korter zijn, dan kan je er een langere top onder dragen (die tot halverwege je heup komt). Hiermee creëer je hetzelfde effect!

 

 

Houd ons op de hoogte

Vergeet niet je voortgang te taggen op Instagram met #essentialivingcw. Super leuk om ook jullie proces te volgen! Vragen kan je stellen via instagram @doctorfashion_nl en @essentialiving of hieronder in de reacties.

Succes en tot maandag weer!

Liefs, Cynthia en Gaby