essentialiving | Tools
8428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8428,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tools

De Essentialiving Journal

Word een gelukkiger mens

 

Werken met deze journal is een eenvoudige maar krachtige manier om een goed gevoel te krijgen en je dag gelukkiger te beginnen. Het geeft je de juiste instelling om elke dag geweldig te maken. En het helpt je om positieve veranderingen in je leven te creëren.

Het Essentialiving Werkboek

Doe de dingen waar je blij van wordt

 

Dit werkboek geeft je focus op de dingen die jij belangrijk vindt en handvatten om te bereiken wat jij wilt. Zodat je precies die dingen doet waar je blij van wordt. Als een persoonlijke assistent neemt het werkboek je in een aantal praktische stappen aan de hand mee. Het boek helpt je je wensen en verlangens helder te krijgen, te focussen, te plannen en ze uiteindelijk waar te maken. Hoe leuk is dat!

De ‘hit delete and smile’ challenge

Verwijder alle crap uit je leven

 

Doe mee met mijn GRATIS 12 daagse ‘hit delete and smile’ challenge. Ik laat je ervaren hoeveel ruimte, lucht en verlichting het je geeft wanneer je alles wat niet belangrijk voor je is uit je leven verwijdert en alleen focust op alles wat jouw leven beter maakt.

De Essentialiving Planner

Krijg overzicht, focus en balans

 

De Essentialiving Planner helpt je om je dagelijkse leven meer structuur te geven. Om zo soepel mogelijk de to do’s die er nou eenmaal bij horen, af te kunnen vinken. Zodat je niet meer het gevoel hebt continu achter de feiten aan te lopen en je zelf weer in de drivers’ seat komt. Werken met de Essentialiving Planner maakt je hoofd leeg doordat je overzicht hebt. Bovendien helpt de planner je om focus aan te brengen en om je balans in de gaten te houden. Alles met het doel meer rust te vinden en tijd over te houden voor de leuke dingen in het leven.

Het Capsule Wardrobe stappenplan

Weer blij met je kledingkast

 

Weten hoe je een overzichtelijke kledingkast maakt met alleen kleding waar je echt blij van wordt? Maak ook een capsule wardrobe en volg mijn 10-stappenplan. Met gratis begeleiding, tips en tricks van top stylist doctor fashion.

‘Dingen die meteen weg kunnen’ email serie

Start met ontspullen!

 

Heb jij moeite met ontspullen? Dan is dit jouw perfecte start. Samen gaan we dingen weg doen waar je niet over na hoeft te denken. Dingen waarvan jij ook wel weet dat ze weg kunnen. Je moet het alleen nog even doen. En daar help ik jou bij. Met 4 mails over dingen die meteen weg kunnen. Schrijf je hieronder in.