Essentialiving | Tools
8428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8428,bridge-core-1.0.4,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Tools

De Essentialiving Journal

Op naar een positieve mindset

 

De Essentialiving Journal is een eenvoudige en krachtige manier om je opgewekt te voelen en vol optimisme je dag te starten. De Journal geeft je de juiste mindset om elke dag bewust mee te maken. Om bewust te leven.

Het Essentialiving Werkboek

Doe de dingen waar je blij van wordt

 

Dit werkboek geeft je focus op de dingen die jij belangrijk vindt en handvatten om te bereiken wat jij wilt. Zodat je precies die dingen doet waar je blij van wordt. Als een persoonlijke assistent neemt het werkboek je in een aantal praktische stappen aan de hand mee. Het boek helpt je je wensen en verlangens helder te krijgen, te focussen, te plannen en ze uiteindelijk waar te maken. Hoe leuk is dat!

De ‘hit delete and smile’ challenge

Verwijder alle crap uit je leven

 

Doe mee met mijn GRATIS 12 daagse ‘hit delete and smile’ challenge. Ik laat je ervaren hoeveel ruimte, lucht en verlichting het je geeft wanneer je alles wat niet belangrijk voor je is uit je leven verwijdert en alleen focust op alles wat jouw leven beter maakt.

De Essentialiving Planner

Krijg meer rust en ruimte in je leven

 

De Essentialiving Planner brengt op een eenvoudige manier meer rust en ruimte in je leven. Je brengt overzicht aan in je week. Je richt je dagen precies in zoals jij dat wil, met een focus op de essentiële zaken. En de unieke, inbegrepen Balance Creator zorgt ervoor dat je jouw balans aan het begin van het jaar helder krijgt en gedurende de rest van het jaar bewaakt. De Essentialiving Planner maakt een einde aan chaos en brengt je terug naar jouw essentie. Kies voor wat jij belangrijk vindt en leer de rest los te laten!

Het Capsule Wardrobe stappenplan

Weer blij met je kledingkast

 

Weten hoe je een overzichtelijke kledingkast maakt met alleen kleding waar je echt blij van wordt? Maak ook een capsule wardrobe en volg mijn 10-stappenplan. Met gratis begeleiding, tips en tricks van top stylist doctor fashion.

‘Dingen die meteen weg kunnen’ email serie

Start met ontspullen!

 

Heb jij moeite met ontspullen? Dan is dit jouw perfecte start. Samen gaan we dingen weg doen waar je niet over na hoeft te denken. Dingen waarvan jij ook wel weet dat ze weg kunnen. Je moet het alleen nog even doen. En daar help ik jou bij. Met 4 mails over dingen die meteen weg kunnen. Schrijf je hieronder in.