Essentialiving | Tools
8428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8428,bridge-core-1.0.5,qode-quick-links-1.0,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Tools

In onze wereld vol keuzemogelijkheden, waarin tijd een schaars goed lijkt, waarin we overspoeld worden door prikkels van buitenaf, waarin we zoveel dingen graag willen doen, hebben en zijn, komt Essentialiving met een aantal tools die je ondersteunt bij het vinden van rust en ruimte in je hoofd en in je leven. Als een ‘personal assistant’ die helpt bij het bepalen wat belangrijk is voor je, en vooral, wat niet. Zodat je de niet-essentiële dingen uit je leven kan verwijderen en je overhoudt waar je blij van wordt.

De Essentialiving Journal

Op naar een positieve mindset

 

De Essentialiving Journal helpt je aan een positieve mindset. Door het dagelijks beantwoorden van een aantal vragen is dit het eenvoudigste wat je kan doen om iedere ochtend bewust, krachtig en met zin in de dag te starten.

* NIEUW * Het Essentialiving Focus Book

Creëer een zinvoller leven

 

Het Essentialiving Focus Book helpt je duidelijk te krijgen wat belangrijk en waardevol voor je is. Bovendien ondersteunt het je om daar ook echt naar te gaan leven. Hierbij gaat het dus niet om het behalen van (opgelegde) doelen, maar om geïnspireerd handelen vanuit jouw intrinsieke drijfveren.

De ‘hit delete and smile’ challenge

Verwijder alle crap uit je leven

 

Doe mee met mijn GRATIS 12 daagse ‘hit delete and smile’ challenge. Ik laat je ervaren hoeveel ruimte, lucht en verlichting het je geeft wanneer je alles wat niet belangrijk voor je is uit je leven verwijdert en alleen focust op alles wat jouw leven beter maakt.

De Essentialiving Planner

Krijg meer rust en ruimte in je leven

 

De Essentialiving Planner helpt je om je dagelijks leven te structureren. Werken met de Essentialiving Planner maakt je hoofd leeg doordat je overzicht hebt. Bovendien helpt de planner je om focus aan te brengen en met de unieke Balance Creator om je balans in de gaten te houden.

Het Capsule Wardrobe stappenplan

Weer blij met je kledingkast

 

Weten hoe je een overzichtelijke kledingkast maakt met alleen kleding waar je echt blij van wordt? Maak ook een capsule wardrobe en volg mijn 10-stappenplan. Met gratis begeleiding, tips en tricks van top stylist doctor fashion.

‘Dingen die meteen weg kunnen’ email serie

Start met ontspullen!

 

Heb jij moeite met ontspullen? Dan is dit jouw perfecte start. Samen gaan we dingen weg doen waar je niet over na hoeft te denken. Dingen waarvan jij ook wel weet dat ze weg kunnen. Je moet het alleen nog even doen. En daar help ik jou bij. Met 4 mails over dingen die meteen weg kunnen. Schrijf je hieronder in.